Ga naar hoofdinhoud

Een voorbeeld

E-mail:

Een voorbeeld

E-mail:

SMS

Bij een partner van jou werd een soa vastgesteld. Specifieke informatie en persoonlijk advies: *LINK*

Hoe gebruik je deze site als professional?

Om een code te kunnen maken voor patiënten met een of meerdere soa’s moet je geregistreerd zijn op de website. Deze registratie gebeurt in een twee-staps-procedure: je vult je gegevens in, en je aanvraag om registratie moet éénmalig goedgekeurd worden. Na de goedkeuring kan je codes aanmaken.

Info over de codes

Codes worden per patiënt aangemaakt. Je zal gevraagd worden enkele gegevens over je patiënt in te vullen (leeftijd, geslacht, geslacht van de seksuele partners), en welke soa gediagnosticeerd werden.

Als je een code aangemaakt hebt, kan je een formulier met de code afdrukken of de code eenvoudig naar het e-mailadres van de patiënt versturen via de website (een voorbeeld van de code en de informatie die de patiënt ontvangt). De code blijft 10 dagen geldig, en er kunnen maximaal 20 berichten verstuurd worden per code.

De patiënt waarbij een soa gediagnosticeerd werd, kan via de code berichten versturen naar zijn of haar seksuele partners. De berichten worden volledig anoniem verstuurd: er worden geen gegevens opgeslagen, noch over de verzender, noch over de ontvanger. Berichten die verstuurd worden met deze code (een voorbeeldbericht) bevatten gedetailleerde informatie over de specifieke soa, alsook volgende stappen voor de ontvanger: testen en behandeling.

Wil je patiënten gebruik laten maken van partneralert.be?

Vul onderstaand formulier in om je te registeren: